Til den som har alt?

Hva gir du til den ansatte som har alt?

Norge er et godt land å bo i, og leve i. De fleste klarer å skaffe seg det meste de trenger selv. Derfor er det ikke alltid like lett å vite hva man skal kjøpe i julegaver til de ansatte. Det kan føre til at selve oppgaven blir stor og vanskelig å håndtere. Men det finnes enkle måter å gjøre ting på også. Det er liten tvil om at en god måte å løse det hele på, er via profileringsartikler.

Noe for alle

Om du velger et bra sted å handle profileringsartikler fra, vil du finne noe for alle, også den som har alt. Et sted du kan vurdere er http://www.axonprofil.no/ som har et godt utvalg i profileringsartikler. Det er nemlig det du bør se etter når du skal velge et sted å handle. Du vil gjerne ha et godt utvalg i produkter, god kvalitet på produktene og gode priser.

Det finnes omtrent ingen grenser for hvilke produkter du kan ha logoen din på. Alt er avhengig av deg og din fantasi. Det eneste du bør tenke på er at det er noe som er aktuelt for nettopp deres bransje og at det er noe som har god nytteverdi og markedsføringsverdi.  Så hva kan du kjøpe?

  • Kontorutstyr som for eksempel penner, post-it blokker og minnepinner.
  • Godteri som enkle drops og sjokolader fra for eksempel Ritter.
  • Helseprodukter som spapakker, skrittellere, sportsflasker, førstehjelpsutstyr og helsekontroll.
  • Fritidsutstyr som kompass, lunsjbokser, sitteunderlag, solbriller, solprodukter, kikkert, isskraper og bagasjebrikker.
  • Paraplyer og regntøy. Det er tross alt snart vinter og det er kaldt og kjølig ute.
  • Profilklær er alltid en suksess. Ettersom det er veldig trendy å ta vare på seg selv, kan spesielt treningstøy være en suksess.

Så ta en sjanse på profileringsartikler som gaver til dine ansatte. Prisnivået på gavene bestemmer du jo selv, og du kan kjøpe flere ting som du kan bruke å motivere de ansatte i løpet av året også. Ingenting er bedre enn motiverte ansatte som driver reklame for bedriften!

Julegave i rød boks